Despre Noi


SC ELECTRICS MAN S.R.L

De Cumparat


 O firma cu vechime de peste 20 de ani in domeniul electronicelor , electricelor , sonorizari audio ,jocuri de lumini , etc .


Iti garantam cea mai buna alegere in privinta achizitiei facute! Cunoastem entuziasmul ce insoteste comanda plasata in magazinul nostru si, de aceea, vei avea parte intotdeauna de livrare rapida si transport  astfel incat sa te poti bucura cat mai repede de produsele cumparate.


Cu Electrics Man este intotdeauna usor: poti cumpara online produsele preferate, suntem la un click distanta. Sau poti rezerva produsul pe site-ul nostru, urmand sa il ridici de la sediul  magazinului . Toate produsele pe care ti le doresti iti sunt accesibile. Asta inseamna ca Electrics Man este intotdeauna aproape de tine!


Ne-am propus sa iti oferim produse si servicii accesibile, la cel mai inalte standarde de calitate. Si nu ne vom multumi cu nimic mai putin! Avem curajul si disponibilitatea de a influenta pozitiv viitorul si ne dedicam clientilor nostri astfel incat sa beneficieze de o experienta completa de cumparaturi atat in magazinele noastre cat si online!


In magazinul  Electrics Man  si pe site-ul www.Electricsman.ro puteti gasi o oferta variata de branduri de difuzoare, cu caracteristici variate, o gama larga de produse Audio , incepand cu cele mai performante Boxe  portabile . De asemeni, puteti descoperi o serie variata de modele de stative, jocuri de lumuni , conectori , multimetre, surse de alimentare , si multe altele .

----------------------------------------------

Program magazin:

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

Sambata : 09:00 - 14:00

Duminica: INCHIS

----------------------------------------------

Telefon Mobil :0760261800

Wattap :0760261800

Mail : electrics_man@yahoo.com

Facebook :https://www.facebook.com/electricsman/